Behandlinger

fodbehandling_majken

Vi tilbyder behandling af alle slags fødder, både dem med – og uden problemer.

 

ALLE HAR GLÆDE AF EN FODBEHANDLING

Her på siden kan du læse mere om vores behandlinger, fodproblemer, priser og tilskud. Ønsker du at bestille tid til en behandling, er du altid velkommen til at ringe eller bestille tid online.

Fodbehandling

I forbindelse med en fodbehandling vil dine fødders generelle sundhedstilstand blive vurderet og på baggrund af føddernes status får du information om årsager til eventuelle gener samt muligheder for behandling.

Det kan for eksempel dreje sig om hud- og neglelidelser  eller forkerte stillinger af knoglerne, eksempelvis hammertæer, platfod eller nedsunket forfod der på forskellig vis kan udløse smerter eller andre gener.

Under selve fodbehandlingen desinficeres huden, neglene klippes, slibes og rettes til, eventuelle hårdhudsdannelser og ligtorne fjernes. Afslutningsvis cremes fødderne.

Fodterapeutens fornemste opgave er at vejlede og guide dig i, hvordan du opnår optimal effekt af din behandling. Det kan være om, hvordan du plejer dine fødder i det daglige, vejledning om sko eller om du måske har brug for indlæg til at afhjælpe smerter i fødderne, knæ eller ryg.

Du kan læse mere om fodindlæg / skoindlæg HER

 

 

 

 

 

 

 

 

Behandlingen foretages af statsautoriserede fodterapeuter.